Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:167461
 
Оценка:
Опубликованно: 08.01.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
  IZVĒLĒTĀS APKAIMES RAKSTUROJUMS    4
  LAUKA KURSA DARBA MARŠRUTS    5
  DATU ANALĪZE    7
  SECINĀJUMI    16
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    17
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
1. Lauka kursa veiktajā aptaujā biežāk sastaptie respondenti bija sievietes (65%), kas atbilst dotajiem 2011. gada Tautas skaitīšanas datiem, ka sieviešu Pļavniekos ir vairāk nekā vīriešu, kuri pēc Tautas skaitīšanas datiem Pļavniekos ir 44%. Starp aptaujātajiem visvairāk ir cilvēki vecumā no 25-49 gadiem (40%), kā arī respondenti no 50-61 gadiem (30%). Tautas skaitīšanas dati parāda to, ka šīs vecuma grupas Pļavniekos ir vislielākā skaitā, attiecīgi 36% un 22%, tāpēc no aptaujas un Tautas skaitīšanas var secināt, ka šīs vecuma grupas Pļavniekos ir vairāk nekā citas aptaujātās grupas.
2. Pļavnieku teritorijā visvairāk sastapto respondentu bijis strādājoši iedzīvotāji vecumā no 25-49 gadiem, kā arī vecumā no 50-61 gadiem, kuri ieguvuši vispārējo vidējo, profesionālo vidējo vai arodizglītību, kas arī bijis visbiežāk iegūtais izglītības veids visās vecuma grupās, tomēr daži aptaujātie ieguvuši augstāko izglītību.
3. Kopumā apkaimes abi dzimumi vērtē samērā līdzīgi, vīriešu kārtas respondentu apkaimes novērtējums ir nedaudz sliktāks (1,9), nekā sieviešu (1,78). Vīriešiem, iespējams, raksturīga kritiskāka attieksme. Vislielākā atšķirība pastāv brīvā laika aktivitāšu novērtējumā, ko sievietes ir novērtējušas labāk. Tā kā sievietes labāk novērtējušas arī apkārtnes labiekārtojumu, iespējams, viņu brīvais laiks tiek pavadīts apkaimes atpūtas zonās. Savukārt vīriešiem apkaimē trūkst brīvā laika pavadīšanas veidu, taču viņi labāk novērtējuši kaimiņus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация