Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:917000
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Cilvēki visā pasaulē dažādi reaģē uz ziņām, ko iegūst no masu mēdijiem – preses, radio televīzijas un Interneta, kā arī draugiem, radiem, paziņām kolēģiem un ģimenes locekļiem, kā arī citiem informācijas avotiem ikdienas komunikācijā. Mēs dzīvojam informācijas laikmetā, informācija un tās pārzināšana ir viens no labākajiem motivētājiem. Cilvēki arī tā vai citādi reaģē uz iegūto informāciju un jaunumiem par notikumiem politikā, sadzīvē, ekonomikā un sabiedrībā vispār. Ar vien biežāk lēmumu pieņemšana tiek apspriesta ar citiem, lai izvairītos no pārpratumiem vai iekļautos kādā noteiktā sabiedrības grupā. Cilvēki vairs nav tikai informācijas uztvērēji, bet arī pārstrādātāji. Kas tad īsti ir tas, kas veido sabiedrības domu un attieksmi pret apkārt notiekošo un ietekmē lēmumu pieņemšanu?
Televīzija, kā viena no masu komunikācijas līdzekļiem, neapšaubāmi, spēlē kādu lomu lēmumu pieņemšanas procesā. Televīzijas pirmssākumos tai bija iecerēta cēla loma – izmantot televīziju kā iespēju izglītot un izglītoties, tāpat radio pirmssākumos šāds uzdevums tika saistīts ar radio. Lai arī kādi būtu bijuši televīzijas uzdevumi tās rašanās sākumā, mūsdienās tā galvenokārt kalpo par izklaides līdzekli, informācijas avotu, notikumu skaidrotāju un socializācijas līdzekli, kas apmierina masu auditorijas vajadzības. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1111753
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация