Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:424468
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.04.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
2.  Ievads    2
3.  Dz. laiks un vieta.Personības veidošanās    3
4.  Uzņēmuma attīstība    4
5.  Vadīšana, vadītājs    5
6.  Varas veidi    6
7.  Vadītāja pamatfunkcijas    7
8.  Vadīšanas stili    8
9.  turpin.no Vadīš.st. Vadītāja autoritāte    9
10.  Autoritāte dzīvē    10
11.  Secinājumi    11
Фрагмент работы

Šī tēma Vadītājs. lomas. funkcijas. ir ļoti nepiecašama studiju procesā, jo students ir potenciālais vadītājs un viņam jāiemācās vadīt, kā arī analizēt un vērtēt citus vadītājus, lai varētu mācīties no citu klūdām
Šī tēma ir pateicīga tādā ziņā, ka ir ļoti plaša un ir daudz, kas par ko rakstīt.Jo vadītāji gandrīz katrs ir savādāki un arī viņu lomas un funkcijas mainās. Protams, nevar noteikt visas lomas un funkcijas, tāpēc šeit būs vispārīgā veidā, vairāk pamatojoties uz citu autoru darbiem, piemērojot un salīdzinot konkrēta vadītāja lomas un funkcijas( tikai viena vadītāja).
Šī patstāvīgā studiju darba uzdevums ir raksturot vispārīgi, kas ir vadīšana, tās stili un izvēloties vienu konkrētu cilvēku(vadītāju) šinī gadījumā tas būs SIA”ILZE” šefs Normunds Liņķis, raksturot viņa lomas un funkcijas, noteikt viņa autoritāti un dot savus secinājumus par šo vadītāju.
Šinī darbā izmantota grāmata, personīgās domas par šo cilvēku un manas mātes vērtējums, kā padotās( grāmatvede ILZĒ). Varbūt, jums šis vārtējums liksies pārāk rožains un balts, bet tā nu tas ir.
Šī darba iztirzājumā būs atrunāts, kas īsti ir šis konkrētais cilvēks, kā viņš nonācis līdz vadītāja “krēslam’”.Tālāk tiks pastāstīts par viņa vadītā uzņēmuma attīstību un viņa vadīšanas stilu, varas veidiem. Tad, pamatojoties, uz dažu zinātnieku domām tiks analizētas vadītāja pamatfunkcijas. Un visbeidzot personības darbā un ģimenē(dzīvē) raksturojums.
N.Liņķis dzimis sešdesmito gadu beigās vienā no PSRS savienotajām republikām-LatvijasPSR pilsētā Liepājā. Vēl ģimenē ir brālis, māsa, kā arī abi veāki.
Jau no bērnības Normunds interesējies par elektrotehniku un motorizētiem transporta līdzekļiem. Tāpēc loģisks šķiet viņa pirmais darbs- skaņu režisors tolaik jau popularitāti ieguvušajos Līvos. Diemžēl šeit viņš piedzīvo vilšanos- slavenie mākslinieki lielo naudu nereti sadala savā starpā par jauno censoni pavisam piemirstot.
Tuvojoties divdesmitajam mūža gadam, Normunds, neklausoties radinieku pamācības, nodibina ģimeni, kurā drīz piedzimst meitiņa Zane.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация